torstai 26. huhtikuuta 2018

Mansikka-mustikkakakku















Kakussa kolme pyöreää kääretorttupohjaa:
alimmaisena, keskellä ja päällimmäisenä.

Mustikkatäyte
200 g pakastemustikoita
200 g vaniljatuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1 dl vaniljarahkaa
3 liivatelehteä

Kuumenna mustikat. Paseeraa marjat siivilän läpi kattilaan.
Lisää pehmitetyt liivatteet ja kiehauta. Jäähdytä.
Yhdistä tuorejuusto ja rahka mustikkaseokseen.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon.


Mansikkatäyte
250 g pakastemansikoita
200 g vaniljatuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1 dl vaniljarahkaa
4 liivatelehteä

Sulata mansikat mikrossa pehmeiksi.
Ota mehu erilleen. Soseuta marjat.
Kuumenna mehu ja lisää siihen pehmitetyt liivatteet.
Yhdistä tuorejuusto ja rahka. Vatkaa sekaan
mansikkasose ja liivateseos.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti