torstai 26. huhtikuuta 2018
Mansikka-mustikkakakku
Kakussa kolme pyöreää kääretorttupohjaa:
alimmaisena, keskellä ja päällimmäisenä.
Mustikkatäyte
200 g pakastemustikoita
200 g vaniljatuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1 dl vaniljarahkaa
3 liivatelehteä
Kuumenna mustikat. Paseeraa marjat siivilän läpi kattilaan.
Lisää pehmitetyt liivatteet ja kiehauta. Jäähdytä.
Yhdistä tuorejuusto ja rahka mustikkaseokseen.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon.
Mansikkatäyte
250 g pakastemansikoita
200 g vaniljatuorejuustoa
2 dl vispikermaa
1 dl vaniljarahkaa
4 liivatelehteä
Sulata mansikat mikrossa pehmeiksi.
Ota mehu erilleen. Soseuta marjat.
Kuumenna mehu ja lisää siihen pehmitetyt liivatteet.
Yhdistä tuorejuusto ja rahka. Vatkaa sekaan
mansikkasose ja liivateseos.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
-
275 g voita 3 1/2 dl sokeria 4 kananmunaa 6 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa 3/4 dl leivontakaakaota 2 1/2 tl leivinjauhetta ...
-
2 dl hienoksi raastettua porkkanaa 5 1/2 dl hiivaleipäjauhoa 2 tl leivinjauhetta 3/4 tl suolaa 1 prk Oatly fraichea TAI ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti