torstai 3. toukokuuta 2018

Mangokakku




















pohja
100 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1/2 kananmunaa
1 1/2 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa
1/2 dl perunajauhoa
1/2 tl leivinjauhetta
1 dl kermaa

täyte
400 g appelsiinituorejuustoa
4 dl vispikermaa
2 prk rahkaa
2 prk säilykemangoa
1/2 dl tomusokeria
4 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua

Soseuta mangot ja ota soseesta talteen 2 1/2 dl
päällimmäistä kerrosta varten.
Vaahdota kerma. Yhdistä tuorejuusto, rahka,
mango ja sokeri.
Kuumenna mehu, liota siihen pehmitetyt
liivatteet ja lisää seokseen.
Kääntele sekaan kermavaahto.

mangokiille
2 1/2 dl mangososetta
2 liivatelehteä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti