lauantai 14. marraskuuta 2020

Kuorrutettu tiikerikakku







200 g voita
2 dl sokeria
3 isoa kananmunaa
4 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa/kermaa TAI 
100 g ranskankermaa
1/4 dl leivontakaakaojauhetta
100 g tummaa suklaata

Vaahdota voi ja sokeri. 
Lisää munat yksitellen. 
Sihtaa sekaan kuivat aineet. 
Lisää neste. 
Sekoita puoleen taikinasta kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. 
Lusikoi taikinat voideltuun vuokaan. 
Paista (vuoan halkaisija 16,5cm) uunin alatasolla
175 asteessa 1 tunti ja 10 minuuttia.

(K-Ruoka.fi)

kuorrutus
150 g tummaa suklaata
1 dl kermaa
1 rkl voita

Rouhi suklaa ja yhdistä se kiehautettuun kermaan. 
Kääntele sekaan voinokare. 
Kuorruta ensin kakun alareuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti