kakkupohja
2 1/4 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa
1 dl leivontakaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3/4 tl ruokasoodaa
2 1/4 dl sokeria
1 dl maitoa/kermaa
1 dl kahvia
1/2 dl öljyä/voisulaa
1 kananmuna
Yhdistä kuivat aineet.
Lisää muut aineet ja vatkaa tasaiseksi.
Paista 175 asteessa uunin alaosassa.
(Vuoan halkaisija 16,5cm.)
täyte
1 1/2 dl kermaa
1/2 dl tomusokeria
200 g maitosuklaata
200 g tuorejuustoa
rasia vadelmia
Vaahdota kerma ja sokeri.
Vatkaa sekaan sulatettu suklaa ja tuorejuusto.
Jaa kakkupohja kolmeen osaan.
Laita puolet täytteestä ensimmäiseen väliin ja
upota sekaan vadelmia.
Täytä toinen väli samoin.
(Fazer.fi)
maitosuklaaganache
85 g maitosuklaata
1/2 dl kermaa
Kuumenna kerma.
Lisää joukkoon rouhittu suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Kuorruta kakun pinta ganachella.
Koristele suklaalla ja vadelmilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti