sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Suklaakakku














150 g voita
150 g tummaa suklaata
3 kananmunaa
1 3/4 dl sokeria 
2 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa 
1 tl leivinjauhetta 
(50 g tummaa suklaata 
ja 4 rkl aprikoosihilloa) 

Sulata voi ja suklaa kattilassa. 
Jäähdytä. 
Vaahdota munat ja sokeri. 
Yhdistä vaahtoon suklaaseos
ja siivilöidyt kuivat aineet. 
(Ripottele pinnalle rouhittu suklaa
ja pursota aprikoosihillo raidoiksi.) 
Paista 175 asteessa uunin alatasolla
(vuoan halkaisija 20cm) 30 minuuttia. 
Laita folio päälle ja jatka paistamista 
kymmenisen minuuttia. 

kuorrute
145 g tummaa suklaata
1 dl kermaa
1 rkl voita

Laita suklaapalat ja kerma kattilaan. 
Lämmitä, kunnes suklaa sulaa
ja seos on tasaista. 
Lisää voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti