200 g After Eight -suklaata
1 dl kuohukermaa
250 g voita
3 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoa
2 rkl leivontakaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
250 g rahkaa
200 g minttukrokanttisuklaata
Sulata suklaa ja lisää kerma.
Sekoita tasaiseksi.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen.
Sihtaa joukkoon kuivat aineet.
Kääntele sekaan suklaaseos, rahka ja rouhittu minttusuklaa.
Kaada taikina irtopohjavuokaan (halkaisija 23 cm).
Paista uunin alatasolla 180 asteessa 1 tunti ja 10 minuuttia. Peitä kakku 30 minuutin paistamisen jälkeen foliolla.
kuorrute
200 g minttukrokanttisuklaata
100 g maitosuklaata
100 g voita
1 1/2 dl tomusokeria
1/2 dl leivontakaakaojauhetta
1/2 dl kuohukermaa
Sulata suklaat.
Vaahdota voi ja tomusokeri.
Lisää kaakao ja jäähtynyt suklaaseos.
Kaada joukkoon kerma suoraan purkista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti