tiistai 1. marraskuuta 2022

Minttusuklaakakku


 



















200 g After Eight -suklaata
1 dl kuohukermaa 
250 g voita 
3 dl sokeria 
3 kananmunaa 
4 dl vehnäjauhoa 
2 rkl leivontakaakaojauhetta 
2 tl leivinjauhetta 
ripaus suolaa
250 g rahkaa
200 g minttukrokanttisuklaata

Sulata suklaa ja lisää kerma.
Sekoita tasaiseksi.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen.
Sihtaa joukkoon kuivat aineet.
Kääntele sekaan suklaaseos, rahka ja rouhittu minttusuklaa.
Kaada taikina irtopohjavuokaan (halkaisija 23 cm).
Paista uunin alatasolla 180 asteessa 1 tunti ja 10 minuuttia. Peitä kakku 30 minuutin paistamisen jälkeen foliolla.



kuorrute

200 g minttukrokanttisuklaata
100 g maitosuklaata 
100 g voita
1 1/2 dl tomusokeria
1/2 dl leivontakaakaojauhetta 
1/2 dl kuohukermaa 

Sulata suklaat.
Vaahdota voi ja tomusokeri.
Lisää kaakao ja jäähtynyt suklaaseos.
Kaada joukkoon kerma suoraan purkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti