2 leipää
1 l piimää
50 g hiivaa
1 rkl suolaa
2 dl siirappia
3 dl kolmen viljan leseitä
3 dl kaljamaltaita
4 dl ruisjauhoa
8 dl vehnäjauhoa
siirappivesi
1/3 osaa siirappia
2/3 osaa kuumaa vettä
Lämmitä piimä varovasti kädenlämpöiseksi.
Liuota siihen hiiva. Lisää muut aineet.
Älä vaivaa taikinaa.
Jaa leipävuokiin.
Nostata tunti.
Paista 175 asteessa alimmalla tasolla. Voitele siirappivedellä tunnin paistamisen jälkeen.
3 dl kolmen viljan leseitä
3 dl kaljamaltaita
4 dl ruisjauhoa
8 dl vehnäjauhoa
siirappivesi
1/3 osaa siirappia
2/3 osaa kuumaa vettä
Lämmitä piimä varovasti kädenlämpöiseksi.
Liuota siihen hiiva. Lisää muut aineet.
Älä vaivaa taikinaa.
Jaa leipävuokiin.
Nostata tunti.
Paista 175 asteessa alimmalla tasolla. Voitele siirappivedellä tunnin paistamisen jälkeen.
Alenna uunin lämpö 100 asteeseen.
Laita leivät takaisin uuniin kypsymään puoleksi tunniksi.
(K-Ruoka)
Laita leivät takaisin uuniin kypsymään puoleksi tunniksi.
(K-Ruoka)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti