torstai 21. toukokuuta 2020

Skonssit














16 kpl

7 1/2 dl Pirkka hiivaleipäjauhoa
1/2 tl suolaa
1 1/2 tl leivinjauhetta
1/4 dl ruokokidesokeria
130 g voita
1 kananmuna
2 dl ruokakermaa
1 dl juustoraastetta
(pekonia)

Yhdistä kuivat aineet. Nypi sekaan pehmeä voi.
Lisää muna, ruokakerma ja juustoraaste.
Vaivaa tasaiseksi. Kääntele halutessasi joukkoon
paistettu pekonisilppu.
Painele taikina 3cm paksuiseksi ja stanssaa skonssit.
Voitele vain pinta kananmunalla ja ripottele päälle
esimerkiksi juustoraastetta, pekonia ja persiljaa.
Paista 210 asteessa 14 minuuttia.

(Jenni Höijer)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti